Dine mange muligheder som bruger af Recovery Netværket

Opretter du dig som bruger på Recovery Netværket, og logger ind med din profil, åbner der sig et væld af muligheder, som ikke er tilgængelige for almindeligt besøgende på siden. Som bruger af Recovery Netværket har du adgang til en lang række ressourcer lig dem på Facebook, som for eksempel mail fra bruger til bruger, venskaber, aktivitetsvæg, grupper, fora, blogs og chat samt en begivenhedskalender, som alle kan slå arrangementer op.

Kom til orde som blogger
Som medlem af Recovery Netværket har du adgang til at blogge om løst og fast. Via blogs bliver Recovery Netværket en platform, hvor alle der har lysten, kan komme til orde i forhold til omverdenen.

Det du udgiver af blogs er frit tilgængeligt for offentligheden.

Her kan man dele sine viden, historier og erfaringer til gavn og glæde for andre.

Sikkerhed og privatliv
Der er lagt stor vægt på brugernes sikkerhed og privatliv på Recovery Netværket. Det betyder, at ingen udefra vil kunne se du er medlem af Recovery Netværket og hvad du laver herinde, med mindre vedkommende selv er logget ind som medlem. Som en ekstra sikkerhed kan du tillige selv vælge hvem af brugerne der skal kunne se hvilke dele af din profil eller din aktivitet.

 

Velkommen på Recovery Netværket  😀